Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Παρουσιάστηκε η σειρά TomTom Via

http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=545303&v=0&q=80&w=300&h=225
Η TomTom ανακοίνωσε τη διάθεση του νεότερου συστήματος πλοήγησης αυτοκινήτου,  TomTom Via στην Ελληνική αγορά, κατά τη διάρκεια σχετικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα την προηγούμενην εβδομάδα. Η νέα σειρά TomTom Via περιλαμβάνει τα μοντέλα Via 120 και Via 125 με οθόνη 11 ή 13 εκ. ενώ διακρίνεται για τα προηγμένα χαρακτηριστικά και την ευκολία χρήσης.
Οι συσκευές Via διαθέτουν ένα καινοτόμο σύστημα τοποθέτησης ενσωματωμένο στη συσκευή, παρέχουν λεπτομερέστερα γραφικά και χάρτες που καλύπτουν το σύνολο του ελληνικού οδικού δικτύου. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το επίσης νέο μοντέλο TomTom XL έκδοση2 -με οθόνη 11 εκ (4,3’’)- το οποίο απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν μια προσιτή συσκευή με απλό χειρισμό.
Τέλος, οι προσκεκλημένοι  είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν και τις λύσεις της εταιρείας για πλοήγηση σε κινητά τηλέφωνα αλλά και σε μοτοσυκλέτες. Η εφαρμογή TomTom για iPhone προσφέρει στους χρήστες iPhone 4, iPhone 3GS,  iPhone 3G και iPod touch την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο κινητό τους τηλέφωνο. Η TomTom έχει αναπτύξει επίσης ένα ειδικό kit τοποθέτησης το οποίο συμβάλλει στη βέλτιστη λήψη σήματος GPS και στην ευέλικτη τοποθέτηση του iPhone στο αυτοκίνητο.
Για τους φίλους των 2 τροχών, το TomTom Urban Rider αποτελεί μια μοναδική λύση που συνδυάζει τη γνωστή ευχρηστία των συσκευών της TomTom με τεχνολογία οθόνης αφής που επιτρέπει τον άνετο χειρισμό με γάντια και εξαιρετικά απλοποιημένο περιβάλλον επικοινωνίας. Το TomTom Urban Rider διακρίνεται επίσης για τη στιβαρή κατασκευή του, ενώ όντας αδιάβροχο μπορεί να συντροφεύσει τους φίλους των 2 τροχών στις εξορμήσεις τους σε κάθε εποχή του χρόνου.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons