Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Άνθρωπος καταφέρνει να μαζέψει 500.000 δολλάρια για να φτιάξει ipod ρολόι!

  Όταν η Apple ανακοίνωσε το 1,5 ιντζών ipod nano στις αρχές Σεπτεμβρίου, δεν άργησαν άνθρωποι να σκέφτονται ότι θα μπορούσε να γίνει ρολόι. Περίπου 2 βδομάδες πριν, ο σχεδιαστής ενονόματι Scott Wilson ξεκίνησε έρανο στην σελίδα Kickstarter.com ώστε να μπορέσει να μαζέψει οικονομική υποστήριξη για 2 ipod nano ρολόγια, ένα 35 δολαρίων με όνομα TikTok και ένα 70 δολαρίων επωνομαζόμενο LunaTik.
http://techclub.gr/images/stories/articles/a0074.jpgO οικονομικός στόχος δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο, ο Wilson υπολόγιζε ότι θα χρειαζόταν 15.000 δολάρια για να ετοιμάσει το σχέδιο για παραγωγή. Σήμερα λοιπόν 2 βδομάδες μετά, το πρόγραμμα έχει συγκεντρώσει 593.000 δολάρια! Το ρεκόρ μέχρι τώρα στο site ήταν 350.000.
To site Kickstarter.com επιτρέπει σε όποιον θέλει να ξεκινήσει έρανο ώστε να μαζευτούν χρήματα για "δημιουργικές ιδέες και τολμηρά σχέδια", για να πραγματοποιηθεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο (project). Κάθε σχέδιο έχει ένα στόχο, που πρέπει να επιτευχθεί ώστε να πληρωθούν τα χρήματα σε αυτόν που θα το σχεδιάσει και οι ιδιοκτήτες των σχεδίων αυτών μπορούν να παρακινούν τον κόσμο με ανταλλάγματα ώστε να καταθέτουν χρήματα. 
Click to open image!Στην περίπτωση αυτή, το αντάλλαγμα είναι ότι με κάθε κατάθεση 25 δολαρίων θα πέρνουν το ρολόι των 35 και με 50 θα πέρνουν το ρολόι των αξίας 75 δολαρίων όταν αυτά είναι έτοιμα. Υπάρχει επίσης και περιορισμένη προσφορά στα 100 άτομα που θα καταθέσουν πρώτοι 500 δολάρια να πάρουν τα 100 μοναδικά special έκδοσης ρολόγια και επιπλέον άλλα 10 απλά μαζί.
Οι δωρέες θα σταματήσουν στις 16 Δεκεμβρίου, οπότε και όποιος μέχρι τότε έχει καταθέσει προσφορά, θα χρεωθεί απ' την πιστωτική του κάρτα. Έτσι και ο Wilson πήρε τρέλλα λεφτά για μία πολύ έξυπνη ιδέα και η εταιρία κρατάει το 5% των καταθέσεων, έτσι είναι όλοι ικανοποιημένοι και χωρίς να σπαταλλούνται χρήματα στους ενδιάμεσους, οπότε μήπως θα πρέπει να προλάβουμε και εμείς μία θήκη-ρολόι ipod nano, ή μήπως να ξεκινήσουμε ενα καινούργιο εφυέστατο σχέδιο εμείς;
|πηγή|
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons