Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

AMD | Γρηγορότεροι εξαπύρηνοι και διπύρηνοι επεξεργαστές

Η AMD λανσάρει τους γρηγορότερους εξαπύρηνους και διπύρηνους επεξεργαστές της για ακόμα ισχυρότερη ψυχαγωγική εμπειρία!
Νέοι AMD PhenomII Black Edition επεξεργαστές για υψηλότερη απόδοση των PCs!
Η AMD (NYSE: AMD) παρουσίασε δύο νέους επεξεργαστές «Black Edition» που έρχονται να προστεθούν στα βραβευμένα 8-series chipset καθώς και τις κάρτες γραφικών Radeon™ HD 6000 series της AMD για PCs που συνδυάζουν 3D γραφικά υψηλής ευκρίνειας με GPU-accelerated multimedia επιδόσεις. Με τις συγκεκριμένες τεχνολογίες, οι gamers μπορούν πλέον να απολαύσουν την απόλυτη Visual εμπειρία σε ένα νέο PC με τεχνολογία VISION Black της AMD.
O AMD Phenom™ II X6 1100T προσφέρει high-end χαρακτηριστικά, όπως unlocked clock multipliers, τεχνολογία Turbo core και επιδόσεις έξι πυρήνων.
Ο AMD Phenom ™ II X2 565 Black Edition, είναι ένας προσιτός επεξεργαστής για όσους αναζητούν επιδόσεις-tuning σε εκπληκτικές clock ταχύτητες.
Η ανάπτυξη των high-definition και 3D digital media content έχουν δημιουργήσει νέα πρότυπα οπτικής εμπειρίας. Η ευελιξία των Η/Υ που βασίζονται στην τεχνολογία VISION της AMD δημιουργεί απεριόριστες δυνατότητες για τους καταναλωτές όπως: περιήγηση στο διαδίκτυο για video ψυχαγωγία, δημιουργία video και photo αναμνήσεων, παροχή PC παιχνιδιών με την υψηλότερη δυνατή οπτική εμπειρία καθώς και βελτίωση των επιδόσεων για multi-tasking, χωρίς να θυσιάζεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons