Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Η ομάδα χακτιβιστών “Anonymous” υπόσχεται νέα σειρά επιθέσεων

Anon PayBack AnonymousArtwork top Η ομάδα χακτιβιστών “Anonymous” υπόσχεται νέα σειρά επιθέσεων
Για πρώτη φορά σε συνέντευξή του στην κάμερα ο hacker “Bass”από την ομάδα των “Anonymous” αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούνται και το βαθμό εξάπλωσής τους.
Ένας από τους κορυφαίους των Wikirebels σε πρόσφατες δηλώσεις του ανακοίνωσε ότι ομάδες hackers θα συνεχίσουν τις επιθέσεις τους σε εταιρείες οι οποίες είτε έβλαψαν είτε τέθηκαν εναντίον του Wikileaks.
“Οι εταιρείες τις οποίες στοχεύουμε είναι στην πραγματικότητα ελάχιστες, ” δήλωσε ο διάσημος πλέον hacker έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του, και συνέχισε λέγοντας “πραγματοποιούμε επιθέσεις σε εταιρείες οι οποίες έχουν λογοκρίνει ανοιχτά το WIkileaks και έχουν τεθεί εναντίον του. ”
Στις εν λόγω εταιρείες περιλαμβάνονται οι εξής: Paypal, Visa, Mastercard και αργότερα το Amazon οι οποίες σταμάτησαν να παρέχουν υπηρεσίες στο Wikileaks.
Όπως έχουμε παρατηρήσει όμως η ομάδα των “Anonymous” δεν έχει επιτεθεί σε media. Ακόμη και αν ορισμένα από αυτά έχουν ασκήσει δριμύτατη κριτική ορισμένες φορές όπως το Facebook, το Twitter και άλλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons