Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό δίσκο

http://www.digitaldocumentsllc.com/Boxes-of-Files.gif

επειδη βλεπω παρα πολλοι ανοιγετε θεματα για ανακτηση δεδομενων ειπα να ανεβασω αυτον τον οδηγο ο οποιος με εσωσε,και ειπα να το μοιραστω μαζι σαςΗ κατά λάθος διαγραφή ενός αρχείου το οποίο δουλεύαμε για αρκετό καιρό, έχει τύχει σε όλους μας και δεν είναι ότι πιο ευχάριστο. Σήμερα θα δούμε πως μπορούμε να ανακτήσουμε διεγραμμένα αρχεία με την εφαρμογή Recuva.
Η εφαρμογή Recuva έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία Piriform στην οποία ανοίκει και η πολύ γνωστή εφαρμογή CCleaner. Tο Recuva διατίθεται δωρεάν και μπορεί να ανακτήσει αρχεία που έχουν διαγραφεί ακόμα και από τον κάδο ανακύκλωσης.

Step 1

Κατά την εγκατάσταση του Recuva προσέξτε να αποεπιλέξετε την επιλογή για εγκατάσταση του Yahoo! Toolbar.


Step 2

Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και τρέξετε το Recuva,θα εμφανιστεί ένας εύχρηστος οδηγός, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει στην ανάκτηση των αρχείων σας. Στο πρώτο παράθυρο, επιλέγετε τον τύπω των αρχείων που θέλετε να ανακτήσετε. Εάν δεν είστε σίγουροι, επιλέξτε την επιλογή "Άλλα".


Step 3

Σε αυτό το παράθυρο επιλέγετε την θέση όπου ήταν το αρχείο πριν διαγραφεί. Εάν δεν θυμάστε τη θέση του αρχείου, τσεκάρετε την πρώτη επιλογή, η οποία θα αναζητήσει σε όλο τον υπολογιστή το διεγραμμένο αρχείο.


Step 4

Αφού ολοκληρώσετε τν οδηγό, θα ξεκινήσει η σάρωση του δίσκου για την ανάκτηση δεδομένων.

Step 5

Τα αρχεία τα οποία βρέθηκαν από το Recuva, έχουν μια χρωματιστή κουκίδα. Κάθε χρώμα μας ειδοποιεί για την κατάσταση των αρχείων. Το κόκκινο σημαίνει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο ενώ το πράσινο ότι το αρχείο είναι σε καλή κατάσταση. Αφού βρείτε το διεγραμμένο αρχείο, κάνετε κλίκ στο κουμπί κάτω δεξιά "Ανάκτηση".

Step 6

Επίσης, υπάρχουν επιλογές για προχωρημένους, με τις οποίες μπορείτε να κάνετε πιο βαθύ έλεγχο του σκληρού δίσκου ή να ανακτήσετε κρυφά αρχεία.Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα του Recuva , χρησιμοποιείστε το μόλις αντιληφθείτε ότι σβήστηκαν τα αρχεία σας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons