Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Τι θα σημαίνει για μας η ένωση Facebook και Skype;

Το Facebook και το Skype έχουν ενωθεί αλλά ποιός είναι πραγματικά ο λόγος, εμείς ποιες καινούργιες υπηρεσίες θα έχουμε και τι να περιμένουμε και απ' τις δύο εταιρίες;Video Chat με τους φίλους μας στο Facebook

Σε πρώτο βήμα μπορούμε ήδη να βρούμε τους φίλους από το facebook μέσα από το skype. Σε δεύτερη φάση εντοπίστηκε κώδικας στο facebook ο οποίος δείχνει δυνατότητα σύνδεσης βίντεο, πράγμα που σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα μπορούμε να καλούμε τους φίλους μας μέσω facebook, μια υπηρεσία που θα υποστηρίζεται από την skype.

Και μηνύματα

Σύμφωνα με αναφορές επίσης έρχονται πολύ σύντομα και sms μέσω όλης της πλατφόρμας skype - facebook.

Τηλέφωνο Facebook;

Αν και η Facebook το αρνείται υπάρχει πολύ έντονη φημολογία και η αλήθεια είναι ότι μπορεί πολύ εύκολα να γίνει με την υποστήριξη τoυ Skype, προφανώς για λόγους προμοταρίσματος δεν ανακοινώνεται.

Ανταγωνισμός

Συνομιλία μέσα σε site είναι σαφή κίνηση εναντίον της Google και το gmail. Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι καλύτερο αλλά πάντα είναι καλό να έχουμε εναλλακτική!

Αύξηση χρήσης Skype

O μεγάλος στόχος πίσω από την κίνηση του Skype είναι η χρησιμοποίηση των υπηρεσιών του και ιδίως της αγοράς χρόνου ομιλίας, καθώς παρά των 560 εκατομμυρίων χρήστες, μόνο το 1/4 από αυτούς είναι ενεργοί. Εαν ο κόσμος έχει ευκολότερη πρόσβαση σε αυτό μέσω του facebook, είναι πολύ πιθανό ο κόσμος να αρχίσει να το χρησιμοποιεί περισσότερο και άρα να αυξήσει την αγορά χρόνου ομιλίας.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons