Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

FixMyMovie! > Διόρθωσε το βίντεό μου τώρα!

http://www.clevelandleader.com/files/atthemovies_0.jpgQuantcast Σίγουρα όλοι είτε λίγο είτε πολύ έχουμε τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο από το κινητό μας τηλέφωνο ή από μία webcam. Πολλοί λένε (και συμφωνώ απόλυτα μαζί τους) ότι πολλά από τα βίντεο που έχουν δημιουργηθεί είναι έργα τέχνης για τον λόγο ότι δεν είναι τόσο…στημένα όσο αυτά μιας τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακή κάμερα.
Επειδή όμως έχουν δημιουργηθεί από κινητό τηλέφωνο είναι λογικό πως θα είναι συνήθως κακής ποιότητας και δεν θα είναι καθόλου ‘καθαρά‘.
… Και εδώ έρχεται η (ακόμα μία) υπηρεσία που λέγεται FixMyMovie που αναλαμβάνει να ‘καθαρίσει‘ τα κακής ποιότητας βίντεό σας από μόνη της! Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να ανεβάσετε στο διαδικτυακό τόπο της υπηρεσίας το βιντεάκι σας και μετά πιείτε ελεύθερα τον καφέ σας μέχρι η υπηρεσία να καθαρίσει τον θόρυβο και να διαμορφώσει κατάλληλα τον φωτισμό ή και την αντίθεση του βίντεό σας έτσι ώστε να φαίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα.
Σίγουρα δεν κάνει το βίντεό σας υπερπαραγωγή αλλά σίγουρα βελτιώνει κάπως την ποιότητά του έτσι ώστε να μπορείτε μετά να αισθάνεστε πιο περήφανοι όταν το ανεβάσετε στο YouTube! ;-)
> Βαριέμαι να επεξεργαστώ και τις φωτογραφίες μου! Τι να κάνω??
Χμμ… Με το fotoflexer μπορείς απλά μέσω internet (δηλαδή καμία εγκατάσταση στον σκληρό δίσκο) να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου και να προσθέσεις κάποιο από τα ομολογουμένως αρκετά πολλά φίλτρα που έχει το site. Φυσικά και υπάρχουν εργαλεία αλλά μόνο για την βασική επεξεργασία εικόνας (εννοείται πως αν θέλετε κάτι επαγγελματικό η λύση είναι το πασίγνωστο Photoshop << και μόνο κατά την ταπεινή μου γνώμη)
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons