Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Game On 2.0| Ο Παράδεισος των Gamers στην Τεχνόπολη!


Επιτέλους μια αξιόλογη έκθεση για τους video gamers! Απανταχού «καμμένοι» ενωθείτε και πάμε Τεχνόπολη γιατί:
Η μεγαλύτερη διαδραστική έκθεση με video games στο κόσμο έρχεται στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου στον χώρο «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Αίθουσα «Νίκος Γκάτσος», Πειραιώς 100, Γκάζι). Παίξτε ασταμάτητα πάνω από 150 παιχνίδια από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον!!
Η διεθνούς φήμης έκθεση GAME ON 2.0 που απολαμβάνει παγκόσμια αποδοχή, έχοντας ήδη προσελκύσει εκατομμύρια επισκέπτες σε μεγάλες πόλεις όπως η Μελβούρνη, το Λονδίνο, το Σιάτλ, το Τελ Αβίβ, το Σικάγο, το Ελσίνκι και το Εδιμβούργο, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η έκθεση GAME ON 2.0 παρουσιάζει δεκάδες ηλεκτρονικά παιχνίδια από την «προϊστορία» όπως το Pong, τοAsteroids και το Pac-man έως το «πολύ μακρινό μέλλον» όπως παιχνίδια επικοινωνίας, χωρίς κονσόλα, διαδικτυακά και 3D.
Highlight του GAME ON 2.0 είναι το «Virtusphere». Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, το οποίο μεταφέρει τον χρήστη σε ένα περιβάλλον έξω από τα καθιερωμένα, κάνοντάς τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού! Πρόκειται για μία τεράστια πλαστική σφαίρα εικονικής πραγματικότητας πάνω σε μία ειδική κυλιόμενη πλατφόρμα, που κινείται 360ο, ανάλογα με την κατεύθυνση και τη φυσική κίνηση του παίκτη. Ο χρήστης, πριν μπει στη σφαίρα, επιλέγει το παιχνίδι που θέλει να παίξει, φορά τα ειδικά, ασύρματα, τεχνολογικά προηγμένα γυαλιά και γίνεται μέρος της εικονικής πραγματικότητας. Συνδυάζοντας την κορυφαία τεχνολογία virtual reality – όμοια με αυτή που χρησιμοποιούν για την εκπαίδευσή τους οι ειδικές δυνάμεις – με την έντονη δράση και την αγωνία, ο παίκτης βιώνει μία εμπειρία άλλης διάστασης!
Μεγάλη έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι ΟΛΟΙ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε 150 παιχνίδια της έκθεσης ΔΩΡΕΑΝ!! Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Ιανουαρίου 2011 και αποτελεί την πρώτη έκθεση στο είδος της που διεξάγεται ποτέ στην Ελλάδα!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρες & Ήμερες Λειτουργίας
Κυριακή-Πέμπτη: 10:30πμ-21:00μμ – εκτός Τρίτης
Παρασκευή-Σάββατο: 12:30μμ-24:00μμ
Τιμοκατάλογος
Καθημερινές:
Γονείς και παιδιά άνω των 12 ετών:10e / κατ’ άτομο
Παιδιά έως 12 ετών:6e / κατ’ άτομο
Φοιτητές: 8e
Οικογενειακό Εισιτήριο (4 άτομα, 2 γονείς & 2 παιδιά έως 12 ετών): 28e
Σαββατοκύριακο:
Γονείς & παιδιά πάνω από 12 ετών: 14e / κατ’ άτομο
Παιδιά έως 12 ετών: 8e / κατ’ άτομο
Φοιτητές: 10e
Οικογενειακό Εισιτήριο (4 άτομα, 2 γονείς & 2 παιδιά έως 12 ετών): 40e
Η Αγορά των φοιτητικών εισιτήριων θα γίνονται σε Metropolis, Public και στα εκδοτήρια της Έκθεσης με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητος. Η είσοδος στην Έκθεση στους κάτοχους φοιτητικών εισιτήριων θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons