Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Η Google δεν το βάζει κάτω

Η Google δεν το βάζει κάτωΟ αμερικανικός κολοσσός θέλει να «φάει» το Facebook

Πριν από ενάμιση χρόνο, η Google παρουσίασε το Google Wave, μια υπηρεσία που βαφτίστηκε πρόωρα ως ο νέος κυρίαρχος της επικοινωνίας και της δικτύωσης. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε η Google, ωστόσο η εταιρεία δε φαίνεται να το βάζει κάτω.

Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τη νέα υπηρεσία που ετοιμάζει η Google. Δεν είναι καν γνωστό αν πρόκειται για μετεξέλιξη του Google Me ή για κάτι εντελώς νέο. Το Google Me είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγους μήνες, με τους ανθρώπους της Google να λένε ότι θα είναι ένα social layer στις αναζητήσεις. Έκτοτε, όμως, δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Το μόνο που έχει διαρρεύσει για τη νέα υπηρεσία, είναι το όνομά της - τουλάχιστον αυτό που ισχύει τώρα. Η υπηρεσία λέγεται αυτή τη στιγμή Emerald City (ή Emerald Sea), έχοντας προφανώς δανειστεί το όνομά της από το Μάγο του Οζ.

Απομένει να δούμε πότε θα εκδηλώσει η Google την «επίθεση» στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης. Το Facebook είναι ο απόλυτος κυρίαρχος σε αυτή την κατηγορία και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα πάει η Google.
πηγή: pcmagazine
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons