Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Εντοπίστε το χαμένο σας Laptop ή κινητό android με την εφαρμογή Prey

Ο κίνδυνος απώλειας του laptop μας, ή πόσο περισσότερο του κινητού μας είναι πολύ μεγάλος. Για αυτό έρχεται η εφαρμογή Prey.

Tο Prey είναι εφαρμογή ελεύθερου λογισμικού GPLv3 και λειτουργεί μαζί με την online υπηρεσία του. Μπορεί να σας στέλνει πληροφορίες για την θέση του κινητού ή του laptop σας αφού το έχετε εγκατεστημένο βέβαια όπως και δεδομένα του υπολογιστή ή κινητού μέσω σελίδας στο internet.
Το Prey είναι μπορεί να εγκατασταθεί δωρέαν σε υπολογιστές με όλα τα λειτουργικά και κινητά με android. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε δωρέαν ή με άδεια επαγγελματικής χρήσης  η οποία δίνει περισσότερες δυνατότητες. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα
Η υπηρεσία είναι δωρεάν αλλά μπορείτε να αναβαθμίστε τις δυνατότητες ελέγχου και τον αριθμό των συσκευών που υποστηρίζονται αγοράζοντας λογαριασμό Pro. Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι το Prey μπορεί να δουλέψει και χωρίς απαραίτητα την υπηρεσία web που παρέχει το Project με ένα έγκυρο URL στο δικό σας σέρβερ, αν χαθεί το κινητό σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το διαγράψτε το URL ώστε να βγαίνει Error 404 και το Prey θα ενεργοποιηθεί. (στο android αυτή η δυνατότητα δεν υποστηρίζεται).
Οι δυνατότητες του προγράμματος είναι
  1. Εντοπισμός θέσης μέσω κινητής τηλεφωνίας, GPS αλλά και WiFi ανάλογα τι έχει η συσκευή με αυτόματη και κρυφή λειτουργία βέβαια.
  2. Μπορεί ακόμα και να ενεργοποιήσει την κάμερα για να δείτε ποιός το κρατάει!
  3. Μαζεύει όλες τις πληροφορίες χρήσης του υπολογιστή και σας τις στέλνει τελείως κρυφά.
  4. Μπορείτε να διαγράψετε τις πληροφορίες σας αμέσως με την απώλεια ή και αργότερα, ή να κλειδώσετε τελείως την συσκευή.
  5. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δικό σας server και όχι αυτόν της εφαρμογής για μεγαλύτερο έλεγχο.
Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή εδώ.
|πηγή|
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons