Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Ένας εύκολος τρόπος για να κατεβάσουμε mp3

http://images2.alphacoders.com/374/thumb-37448.jpg
Υπάρχουν στιγμές που καιγόμαστε να βρούμε ένα τραγούδι σε μορφή mp3, αλλά ούτε έχουμε το κατάλληλο πρόγραμμα, ούτε γνωρίζουμε πού να ψάξουμε για να το κατεβάσουμε. Συζητάμε π.χ. με την κοπέλα μας στο τηλέφωνο και μας λέει ότι το Σάββατο θα παίξει το Top Gun και θέλουμε να βρούμε το soundtrack της ταινίας για να επενδύσουμε μουσικά την τηλεφωνική μας συνομιλία και να την πείσουμε να έρθει από την άλλη πλευρά της πόλης στην ερωτική μας φωλίτσα επειδή εμείς βαριόμαστε να πάμε να την πάρουμε με το αμάξι (ρε δεν πάμε καλά, τι σκεφτόμαστε μεσημεριάτικο). Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος είναι να ζητήσουμε τη βοήθεια του google... Το πώς θα το δούμε στις επόμενες γραμμές.

Με τον τρόπο που θα περιγράψουμε θα αναζητήσουμε στον φάκελο index κάθε σελίδας στο Internet, συγκεκριμένα κομμάτια mp3 ή οποιουδήποτε άλλου φορμάτ.

Ανοίγουμε λοιπόν το google και στο πεδίο αναζήτησης πληκτρολογούμε ?intitle:index.of? mp3 [καλλιτέχνης] [τίτλος]

Μέσα στην πρώτη αγκύλη γράφουμε με λατινικούς χαρακτήρες το όνομα του καλλιτέχνη και στη δεύτερη το όνομα του κομματιού που ψάχνουμε. Στο παράδειγμά μας μπορούμε , αντί για το όνομα του καλλιτέχνη, να γράψουμε τη φράση top gun και να αφήσουμε κενές τις άλλες αγκύλες. Αφού τα κάνουμε αυτά πατάμε Enter.

Τα αποτελέσματα είναι συνήθως της μορφής που έχει και η παρακάτω εικόνα.
Κάνουμε κλικ σε όποιο link θεωρούμε ότι πιθανόν να έχει αυτό που ψάχνουμε και συνήθως πέφτουμε σε μια σελίδα που έχει τη μορφή της παρακάτω εικόνας.
Σε αυτή την περίπτωση κάνουμε δεξί κλικ στο αρχείο που θέλουμε να κατεβάσουμε και επιλέγουμε "Αποθήκευση Δεσμού ως". Αφήνουμε το όνομα του αρχείου ως έχει και απλά το αποθηκεύουμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Πρέπει να προσέξουμε πως κατά την αποθήκευση το αρχείο θα αποθηκευθεί σαν mp3 και όχι σαν κάτι άλλο. Αν πάει να το αποθηκεύσει σαν κάτι άλλο, τότε δεν μας κάνει και ψάχνουμε αλλού.

Στη φράση που σας δώσαμε, αν αντί για mp3 γράψουμε κάποια άλλη επέκταση, π.χ. wav , θα ψάξουμε να βρούμε αρχεία της μορφής wav.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons