Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Πως να ρυθμίσετε το Opera Unite για file sharing χωρίς περιορισμούς

http://www.techshout.com/images/opera-unite-logo-icons.jpg
Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του Opera 11, οι κατασκευαστές του browser έχουν άλλη μια εξαιρετική εφαρμογή να επιδείξουν. Ονομάστηκε Opera Unite και είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο για file sharing το οποίο ενσωματώνεται στον Opera. Πολύ χρήσιμο για να έχετε πρόσβαση στα μεγάλα αρχεία του υπολογιστή σας από οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή με πρόσβαση στο internet. Τέλος οι χρόνοι αναμονής για upload αρχείων και οι περιορισμοί στο μέγεθος των αρχείων σε υπηρεσίες όπως το dropbox.
Πως λειτουργεί;
Στο Opera Unite, ο χρήστης έχει τον απόλυτο έλεγχο. Εσείς καθορίζετε ποια αρχεία και ποιοι φάκελοι θα είναι διαθέσιμοι για απομακρυσμένη λήψη. Το Opera Unite θα σας δώσει μια μοναδική διεύθυνση (url) με το οποίο θα μπορείτε από οποιοδήποτε browser να δείτε τα αρχεία σας. Επίσης, μπορείτε να δώσετε το link σε οποιονδήποτε και να δει τις φωτογραφίες ή τα βίντεο σας. Και η ρύθμιση του είναι παιχνιδάκι.
Step 1
Εγκαταστήστε την τελευταία έκδοση του Opera από εδώ.
opera_unite_share_1
Step 2
Μόλις τελειώσει η λήψη του Opera, κάντε εγκατάσταση και επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα. Κάντε κλικ στο μενού Add-ons -> Opera Unite
opera_unite_share_2
Step 3
Θα σας ανοίξει η σελίδα με τις διαθέσιμες εφαρμογές. Πατήστε το κουμπί Install Application της εφαρμογής File Sharing.
opera_unite_share_3
Step 4
Θα δείτε ένα μήνυμα καλωσορίσματος από το Opera Unite. Πατήστε Επόμενο.
opera_unite_share_4
Step 5
Για να χρησιμοποιήσετε το Opera Unite, θα πρέπει να δημιουργήσετε και ένα λογαριασμό, εάν δεν έχετε ήδη ένα. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, συμφωνήστε με τους όρους χρήσης και πατήστε επόμενο. 
opera_unite_share_5
Step 6
Σε αυτό το βήμα, πρέπει να δώσετε μια ονομασία στον υπολογιστή σας. Υπάρχει ήδη μια λίστα με προτεινόμενες ονομασίες. Προσέξτε ότι ανάλογα το όνομα που θα επιλέξετε, αλλάζει και το link. Πατήστε "Τερματισμός".
opera_unite_share_6
Step 7
Τώρα, πρέπει να επιλέξετε τον φάκελο που θέλετε να έχει πρόσβαση το Opera Unite. Επιλέξτε ένα, πατήστε ΟΚ και είστε έτοιμοι!
opera_unite_share_7
Τι πρέπει να ξέρετε
Εφόσον ακολουθήσατε όλα τα παραπάνω βήματα, τώρα έχετε τον Opera με το Opera Unite εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας. Ανοίξτε ένα νέο παράθυρο του Opera, και πατήστε από την αριστερή εργαλειοθήκη το Opera Unite και μετά επιλέξτε το εικονίδιο File Sharing και θα δείτε μια σελίδα όπως αυτή που ακολουθεί.
Το κόκκινο κουτί στα δεξιά περιλαμβάνει τις πληροφορίες για την απομακρυσμένη διαχείριση των αρχείων σας. Το πρώτο πεδίο σας δίνει τη διεύθυνση της υπηρεσίας File Sharing. To πεδίο "Προστασία με κωδικό πρόσβασης" σας δίνει τη δυνατότητα να μπορούν να βλέπουν τα αρχεία σας μόνο όσοι γνωρίζουν τον κωδικό. Επίσης, μπορείτε να κάνετε τα αρχεία σας δημόσια, ώστε όλοι να μπορούν να τα δουν. 
opera_unite_share_8
Εσείς με ποιο τρόπο μοιράζεστε τα αρχεία σας στο internet;

Πηγή 
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons