Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Δεν έχετε κωδικό rapidshare αλλά θέλετε να κατεβάσετε μέσω rapidshare?? Και αυτό γίνεται!

http://www.blogsdna.com/wp-content/uploads/2008/06/rapidshare-relaunch2008.jpg
Κατά καιρούς έχουν βγει διάφορα προγράμματα τα οποία υποστηρίζουν πως μπορούν να παρακάμψουν την χρονική καθυστέρηση που έχουν οι free χρήστες του rapidshare καθώς και το ταυτόχρονο κατέβασμα ή έστω ένα από τα δύο. Ακόμη και να το κάνουν θέλει να παιδευτεί πολύ κανείς για να τα καταφέρει τελικά.
Έτσι λοιπόν υπάρχουν 2 λύσεις.
Η πρώτη λέγεται Cryptload και είναι πρόγραμμα (download accelerator ουσιαστικά). Οι ρυθμίσεις του είναι πολύ απλές και θα τις βρείτε εδώ. Το πρόγραμμα λειτουργεί κάπως ανορθόδοξα (κάνει επανεκκίνηση το router και αλλάζει ουσιαστικά την ip αυτού) αλλά τελικά τα καταφέρνει. Θα το βρείτε εδώ.
Αν το Cryptload δεν σας ευχαριστήσει, υπάρχει ένα site για αυτούς που δεν έχουν κωδικό rapidshare και λέγεται GreekStars. Αφού γίνετε μέλος στην σελίδα μπορείτε να κατεβάσετε ορισμένα (όχι όλα) επεισόδια από τηλεοπτικές σειρές, ελληνικές και ξένες ταινίες αλλά και τραγούδια, προγράμματα, παιχνίδια μέσω direct downloading δηλαδή χωρίς να απαιτείται κωδικός rapidshare! Απλά με ένα click! Η σελίδα πραγματικά είναι μοναδική και αξίζει (τουλάχιστον) μία επίσκεψη!
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons