Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Σώστε τα δέντρα σώζοντας τα έγγραφά σας ως αρχεία .wwf


http://www.ibelieveinadv.com/commons/wwfdeadpanda.jpg
Δεν είναι απαραίτητο να οδηγείτε υβριδικό αυτοκίνητο ή να εγκαταστήσετε ηλιακούς συλλέκτες στο σπίτι σας - ακόμη τουλάχιστον. Για να σώσετε τον πλανήτη, μπορείτε να θέσετε σε πρώτη φάση λιγότερο φιλόδοξους, αλλά εξίσου σημαντικούς στόχους. Μπορείτε να αρχίσετε σώζοντας με διαφορετικό τρόπο τα αρχεία κειμένου στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή.
Η περιβαλλοντική οργάνωση WWF επινόησε το δικό της τύπο αρχείου. Κατεβάζοντάς τον δωρεάν από το ίντερνετ, μπορεί κανείς να σώσει το κείμενό του και ως .wwf αντί για .doc ή .pdf. Ποια η διαφορά; Ότι ο νέος, «πράσινος» τύπος αρχείου απαγορεύει στο χρήστη να εκτυπώσει τη δουλειά του. Είναι ένας πολύ απλός τρόπος να μειωθεί η ποσότητα χαρτιού που πάει χαμένο καθημερινά σε εκατομμύρια επιχειρήσεις ανά τον κόσμο. Το αρχείο .wwf απευθύνεται επίσης σε ιστοσελίδες, αφού ο χρήστης θα αναγκάζεται να το ξανασκεφτεί πριν εκτυπώσει ένα κείμενο που μπορεί και να μη διαβάσει ποτέ...
«Κάθε αρχείο .pdf μπορεί θεωρητικά να περιέχει όσες σελίδες μπορούν να παραχθούν από ένα δέντρο», επισημαίνει η οργάνωση στο διαφημιστικό της βίντεο. «Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: τα αρχεία .pdf μπορούν συχνά να εκτυπωθούν, γι' αυτό και επινοήσαμε ένα νέο, πράσινο τύπο αρχείων, τα .wwf».
Οι χρήστες θα μπορούν να αποφασίσουν ποια αρχεία δεν χρειάζονται εκτύπωση και να τα σώσουν στο νέο φορμάτ. Ποιο το όφελος; Στέλνοντας ένα αρχείο στο φίλο ή στο συνάδελφό σας, δεν θα μπορούν να πατήσουν - σχεδόν ασυνείδητα κάποιες φορές- το κουμπί «εκτύπωση», εξοικονομώντας έτσι μεγάλες ποσότητες χαρτιού. Σίγουρα, αυτό μπορεί να είναι ακόμη και εκνευριστικό για κάποιους, όμως ακόμη και αν το .wwf δεν γνωρίσει την επιτυχία που ευελπιστούν οι εμπνευστές του, θα μπορούσε να βοηθήσει να σωθούν πολλά, πολλά δέντρα.
Το πρόγραμμα μπορεί να καταβάσει δωρεάν κανείς στη διεύθυνση www.saveaswwf.com , ενώ είναι εφικτή και η μετατροπή άλλων τύπων αρχείου κειμένου σε .wwf. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο για τους χρήστες Mac OS X, όμως η οργάνωση υπόσχεται ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές που «τρέχουν» Windows.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons