Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Facebook|Μοιράσου στιγμές.

http://www.blogjer.com/images/facebook_wallpaper.jpg
Μετά τις γιορτές θέλεις να μοιραστείς με φίλους σου τις φωτογραφίες των εορτών στο Facebook. Κάποιοι όμως δεν μπορούν να τις δουν γιατί τις έχει ανεβάσει κάποιος φίλος σου και είναι κλειδωμένες. Υπάρχει όμως τρόπος να τις εμφανίσεις. Για την ακρίβεια δύο αλλά όποιο και να διαλέξεις θα σου πάρει λίγο χρόνο παραπάνω.
Πρώτος: πιο άμεσος αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα τον πετύχεις, όταν δημιουργείς ένα άλμπουμ στο κάτω μέρος εμφανίζεται το εξής
Για να μοιραστείτε αυτό το άλμπουμ με οποιονδήποτε, στείλτε τους αυτόν τον δημόσιο σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/album.php?aid=28...&id=1035......&l=.........

στέλνοντας αυτό το σύνδεσμο μπορεί κάποιος είτε έχει Facebook λογαριασμό είτε όχι να δει το άλμπουμ. Απλό αλλά πρέπει να πείσεις το/τη φίλο/η να σου δώσει αυτό το σύνδεσμο.
Δεύτερος τρόπος: χρονοβόρος αλλά σίγουρος, μπαίνεις να δεις τη φωτογραφία σου, κάνεις δεξί κλικ πάνω της και επιλέγεις Προβολή Εικόνας (Show Picture). Εμφανίζεται στην ίδια σελίδα μόνο η φωτογραφία και πάνω στη διεύθυνση έχεις ένα URL που τελειώνει σε .jpg.
Αυτό ακριβώς θέλεις, το επιλέγεις όλο, το στέλνεις και μοιράζεσαι τις εορταστικές στιγμές. Ναι θα πρέπει να το κάνεις για όλες τις φωτογραφίες που θέλεις.
Διάλεξε αυτή που σε βολεύει και δείξε στον κόσμο πως πέρασες/περνάς.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons