Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Huawei IDEOS X5 | Νέο smartphone με στύλ!


Η Huawei παρουσίασε το Huawei IDEOS X5, την πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια των ‘έξυπνων’ συσκευών της Huawei. Mε χαρακτηριστικά τα τελευταία εργαλεία διαχείρισης email, εγγράφων και ημερολογίου και το ισχυρό λειτουργικό σύστημα Android 2.2, το X5 αποτελεί μία εξαιρετικά κομψή συσκευή με οθόνη αφής που επαναπροσδιορίζει την άνεση και παραγωγικότητα για τους σημερινούς πολυάσχολους επαγγελματίες.
Το Huawei IDEOS X5 είναι ένα smartphone με στύλ, που συγκεντρώνει εξαιρετική απόδοση, σχεδιασμό και τεχνολογία σε μία συμπαγή συσκευή. Προσφέρει συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας μέσω HSPA και WiFi 802.11n, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε επαγγελματίες να παραμένουν συνδεδεμένοι παντού και πάντα. 
Επιπλέον, διαθέτει μνήμη 4GB και υποδοχή κάρτας SD που επιτρέπει σε περισσότερες εφαρμογές να εγκαθίστανται και να αποθηκεύονται. Η κάμερα 5 ΜP του smartphone και τα χαρακτηριστικά μαγνητοσκόπησης και αναπαραγωγής βίντεο υψηλής ευκρίνειας 720p, φέρνουν τη διασκέδαση στις άκρες των δαχτύλων.
Tο Huawei IDEOS X5 είναι το νεότερο smartphone στη συλλογή ‘έξυπνων’ συσκευών IDEOS. Μέσα σε δύο μήνες από το λανσάρισμά του, το Σεπτέμβριο του 2010, το πρώτο smartphone IDEOS έχει πωλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο συσκευές σε πάνω από 70 χώρες.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons