Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Ο Media Player και το μικρό του μυστικό...


Όχι, δεν πρόκειται για κανένα τρομακτικό μυστικό που μόλις το μάθετε θα γίνει σάλος! Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν είναι καν μυστικό, αλλά πιθανόν κάποιοι να μην το έχετε παρατηρήσει ή να θεωρείτε πως "έτσι είναι και δεν αλλάζει". Αυτό για το οποίο μιλάμε δεν είναι τίποτε άλλο από τον χρόνο αναπαραγωγής στον Media Player. Αν δεν κάνουμε λάθος αυτό ισχύει για την έκδοση 11 , αλλά δεν ορκιζόμαστε κιόλας. Τι γίνεται λοιπόν με το χρόνο αναπαραγωγής;

Πολύ απλά , ο χρόνος αναπαραγωγής στον Media player 11, αντί να εμφανίζει τον τρέχοντα χρόνο του κομματιού, εμφανίζει τον υπολειπόμενο, δηλαδή κάνει αντίστροφη μέτρηση στο κομμάτι. Ένας φίλος του blog, ο Άρης, εύλογα αναρωτήθηκε πώς στο καλό αλλάζει αυτό το πράγμα και αντί για αντίστροφη μέτρηση να εμφανίζει το χρόνο που έχει παιχτεί μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Η λύση είναι απλή: Βάζουμε το ποντίκι επάνω στον χρόνο αναπαραγωγής και κάνουμε ένα κλικ. Θα δούμε ότι ο χρόνος αλλάζει και μάλιστα τον εμφανίζει με τρεις διαφορετικές μορφές. Με την κανονική αναπαραγωγή, με αντίστροφη μέτρηση και με κανονική αναπαραγωγή συν τον συνολικό χρόνο του κομματιού.

Βάζουμε λοιπόν το χρόνο στη μορφή που θέλουμε και απολαμβάνουμε μουσική και βίντεο!

Άρη ευχαριστούμε για την επισήμανση!
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons