Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Πώς να περάσετε cfw στο ps3 σας

http://www.gameplace.gr/photos/nodes/full/PS3-Hack-Download-Games-TQ570.jpg
Τον τελευταίο καιρό είναι εφικτό να περάσετε τροποποιημένες εκδόσεις στο ps3 σας.Αυτό θα σας λύσει τα χέρια,με πάρα πολλές ευκολίες που είναι κλειδωμένες στις επίσημες εκδόσεις.Το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπορείτε να παίζετε τα παιχνίδια που έχετε αγοράσει πιο γρήγορα και εύκολα,καθώς θα τα έχετε αποθηκευμένα στον εσωτερικό σκληρό δίσκο του ps3 σας ή ακόμα και σε έναν εξωτερικό και δε θα χρειάζεται να αλλάζετε δισκάκι κάθε φορά.Η διαδικασία είναι απλή,παρ’όλα αυτά χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να χαλάσει η κονσόλα σας.Κυρίως πρέπει να προσέξετε να μην κλείσετε το ps3 κατά τη διάρκεια των αναβαθμίσεων.ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο διαδικτυακός τόπος και ο συγγραφέας δε φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά είτε από δικό σας λάθος (π.χ. κλείσιμο του ps3 ενώ αναβαθμίζεται) είτε από εξωγενείς αιτίες (π.χ. διακοπή ρεύματος τη στιγμή που αναβαθμίζεται).Επίσης αν δεν κάνετε τις σωστές ενέργειες υπάρχει κίνδυνος μπλοκαρίσματος εισόδου στο psn της κονσόλας σας στο μέλλον (Φυσικά με το που υπάρχουν νέα θα ενημερώνεστε άμεσα).Τέλος,έχετε υπόψη ότι με το cfw αυτό (προς το παρόν σίγουρα,αναμένουμε εξελίξεις) δε θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο psn και να παίζετε παιχνίδια online.

Τι θα χρειαστείτε:

1) Ένα usb stick (ή εξωτερικό σκληρό δίσκο) με σύστημα αρχείων fat32.
2) Αρχεία αναβάθμισης που πρέπει να κατεβάσετε (αναφέρονται παρακάτω).
3) Πρόγραμμα για να ελέγξετε αν κατέβηκε σωστά η τροποποιημένη έκδοση (αναφέρεται παρακάτω).
4) Επίσημη έκδοση συστήματος μικρότερη ή ίση της 3.55.

Πώς θα το κάνετε:

Βήμα 1:

Ελέγξτε από το μενού του ps3 διαδοχικά στα SettingsSystem SettingsSystem Information το πεδίο System Software.Αν αναφέρει έκδοση μικρότερη της 3.55,τότε πρέπει να αναβαθμίσετε.Αλλιώς προχωρήστε στο βήμα 2.
  • Αν η κονσόλα είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο,πηγαίνετε στο SettingsSystem Update Update via Internet και ξεκινήστε τη διαδικασία.Πατήστε Next και Accept όπου χρειαστεί.Στην αρχή θα κατεβάσει την έκδοση και στη συνέχεια θα την εγκαταστήσει.ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην διακόψετε τη διαδικασία και μην πειράξετε την κονσόλα σας μέχρι να τελειώσει.
Κυκλοφόρησε έκδοση 3.56.Αποφύγετε τον παραπάνω τρόπο και κάντε το χειροκίνητα:
  • Αν η κονσόλα σας δεν είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο,κατεβάστε την επίσημη έκδοση 3.55 (πατήστε εδώ).Αφού κατέβει και αποσυμπιέσετε,περάστε το φάκελο PS3 που δημιουργήθηκε στο usb stick σας.Προσέξτε να περάσετε τον φάκελο ps3 στη “ρίζα” της κάρτας μνήμης σας,εκεί δηλαδή που βρίσκεστε όταν πρωτομπαίνετε σε αυτή μέσω του υπολογιστή σας.Από το μενού του ps3 επιλέξτε διαδοχικά SettingsUpdate SystemUpdate via Storage Media και πατώντας όπου χρειάζεται Next και Accept συνεχίστε μέχρι να ξεκινήσει η εγκατάσταση.ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην διακόψετε τη διαδικασία και μην πειράξετε την κονσόλα σας μέχρι να τελειώσει.
Αν η διαδικασία έγινε επιτυχώς,στο system information θα σας αναφέρει πια ως έκδοση την 3.55.

Βήμα 2:

Τώρα θα πρέπει να περάσετε την τροποποιημένη έκδοση από τον kmeaw (Κατεβάστε την από εδώ).Αφού κατέβει και την αποσυμπιέσετε στον υπολογιστή σας.Κατεβάζετε και το Md5Check.exe (πατήστε εδώ) και τρέξτε το.Πατήστε το κουμπί Browse … και επιλέξτε το αρχείο PS3UPDAT.PUP μέσα στους φακέλους που αποσυμπιέσατε.Έπειτα πατήστε το κουμπί Calculate MD5 Checksum.Τώρα επιλέξτε αυτούς τους αλφαριθμητικούς χαρακτήρες 2BE5E87A22BF1E7F48E98FCABD38977B,κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι και πατήστε αντιγραφή (Επιλέξτε μόνο τoυς πορτοκαλί χαρακτήρες που αρχίζουν από 2BE και τελειώνουν σε 77Β).Τώρα μεταβείτε πάλι στο πρόγραμμα και στο πεδίο εισαγωγής κάτω κάτω κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι και επικόλληση.Αν εμφανιστεί πράσινο χρώμα με το μήνυμα MD5 checksums match. είστε έτοιμοι να συνεχίσετε.Αν εμφανιστεί κίτρινο χρώμα με το μήνυμα MD5 checksums DON’T match. να ξανακατεβάσετε το αρχείο και ξαναπροσπαθήστε μέχρι να βγει το σωστό.ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην συνεχίσετε τη διαδικασία αν δεν έχετε το σωστό checksum μιας και κάτι τέτοιο μπορεί να χαλάσει την κονσόλα σας.

Βήμα 3:

Περάστε το φάκελο PS3 που δημιουργήθηκε στο usb stick σας.Προσέξτε να περάσετε τον φάκελο ps3 στη “ρίζα” της κάρτας μνήμης σας,εκεί δηλαδή που βρίσκεστε όταν πρωτομπαίνετε σε αυτή μέσω του υπολογιστή σας.Από το μενού του ps3 επιλέξτε διαδοχικά SettingsSystem UpdateUpdate via Storage Media και πατώντας όπου χρειάζεται Next και Accept συνεχίστε μέχρι να ξεκινήσει η εγκατάσταση.ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην διακόψετε τη διαδικασία και μην πειράξετε την κονσόλα σας μέχρι να τελειώσει.
Όταν ολοκληρωθεί έχετε πια την επιθυμητή έκδοση 3.55 cfw kmeaw.Για να το ελέγξετε,μεταβείτε από το μενού στην καρτέλα Game και δείτε αν έχουν εμφανιστεί τα Install package files και app_home/PS3_GAME.

Βήμα 4:

Είστε έτοιμοι χαρείτε περισσότερες δυνατότητες στο ps3 σας.Συνεχίστε εγκαθιστώντας κάποιον game manager ώστε να διαχειρίζεστε τα παιχνίδια σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην κάνετε update από 3.55 cfw σε 3.56 ofw κατευθείαν για κανένα λόγο.Αν θέλετε για κάποιο λόγο να πάτε σε 3.56 ofw,πρώτα επιστρέψτε σε 3.55 ofw και από εκεί τελικά σε 3.56 ofw.

Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons