Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Πως να εχετε ασφαλεια στον WiFi ruter σας, Τουλαχιστον οσο γινεται...

http://realgeek.com/wp-content/uploads/2008/07/dlink_dgl-4500.jpg
. Επιλεγουμε ως ασφαλεια (encryption) το WAP/WAP2.... (σε περιπτωση που ο ruter μας, εχει μονο το WEP και φοραει το τελευταιο firmware... τον πεταμε κ παιρνουμε αλλο)
2. Αλλαζουμε την λεξη/κλειδι του encryption, μια λεξη που να περιεχει χαρακτηρες, αριθμους και συμβολα. (Η λεξη καλο θα ηταν να μην υπαρχει σε κανενα λεξικο, να μην ειναι καν λεξη)
3. Aλλαζουμε τον κωδικο του admin με τον οποιο εχουμε προσβαση στον ruter μας. (το ιδιο σκεπτικο με πριν, αλλα οχι τον ιδιο κωδικο.)
4. Αλλαζουμε το ESSID του ρουτερ μας απο linksys/thompson κτλπ, σε κατι αλλο...
5. Κατεβαζουμε την ισχυ του σηματος του ruter ωστε να πιανει ισα-ισα τον χωρο που θελουμε και αποφευγουμε να τον εγκαταστησουμε διπλα απο παραθυρο/πορτα.
6. Εντοπιζουμε τις Mac Addrees απο τους/τον υπολογιστη/ες που θα συνδεσουμε στο δικτυο μας, και ενεργοποιουμε το φιλτρο στον ruter μας ωστε να δεχεται μονο τις συγκεκριμενες Mac Adreess που θα του δωσουμε.
7. Συνδεουμε τον/τους υπολογιστες στο δικτυο μας, ενεργοποιουμε στα windows μας το "Συνδεση ακομα και οταν δεν ειναι ορατο", και μπαινουμε στον ruter μας κ κανουμε αποκρυψη το ESSID μας ωστε να μην ειναι ορατο στην αναζητηση.
9. Ενεργοποιουμε τυχον firewall που ειναι διαθεσιμο απο τον ruter.
10. Φροντιζουμε να κοιταμε οποτε θυμομαστε στα logs του ruter μηπως κ δουμε κανεναν "περιεργο"....
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons