Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Pagespeed, το Νέο Εργαλείο για να Βελτιώσετε την Ταχύτητα της Ιστοσελίδας σας

Το Google πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Page Speed, ενός εργαλείου που εξετάζει την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας και σας δίνει τη δυνατότητα να τη βελτιώσετε.
Το εργαλείο της Google είναι ιδιαίτερα απλό και άμεσο στον μέσο χρήστη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε την ιστοσελίδα σας στη φόρμα και να κάνετε κλικ στο analyze performance.  Το Pagespeed διαχωρίζει τα πράγματα που πρέπει να βελτιστοποιήσετε σε τρία επίπεδα (High Priority, Medium Priority, Low Priority).
Σίγουρα όμως θα αναρρωτιέστε για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσουμε αυτό το εργαλείο, αφού υπάρχουν αμέτρητα αντίστοιχα στην αγορά. Εκτός από το γεγονός ότι είναι γρήγορο και άμεσο, το Pagespeed μας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξουμε την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας μας εάν υπάρχει έκδοση και για κινητά.
Τέλος θα ήθελα να πω, ότι ο παράγοντας φόρτωσης μιας σελίδα είναι ιδιαίτερα σημαντικός, αφού αποτελεί παράγοντα κατάταξης. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι είναι απαραίτητο μια σελίδα να είναι γρήγορη, αφού έτσι ο επισκέπτης δεν βαριέται να περιμένει και άρα δεν θα φύγει πριν φορτώσει η σελίδα σας.
Μπορείτε να βρείτε το Pagespeed εδώ: pagespeed.googlelabs.com
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons