Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Αναλυτικές Οδηγίες Εγκατάστασης TeamViewer

http://www.psdgraphics.com/file/settings-icon.jpg

1)Κατεβάστε το TeamViewer από τη διεύθυνση:

2. Κάντε διπλό κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο της εγκατάστασης του Team Viewer, επιλέξτε «Run» και «Next».


3. Αποδεχτείτε τους όρους χρήσης του προγράμματος, τσεκάροντας το κουμπί «I accept the terms of the License Agreement» και πατήστε «Next».


4. Εάν εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα από το Firewall των Windows, πατήστε την επιλογή «Unblock» (για αγγλικά Windows) ή αντίστοιχα «Άρση αποκλεισμού» (για ελληνικά Windows).


5. Αφού ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία, θα σας εμφανιστεί ένα παράθυρο το οποίο περιέχει ένα ID και ένα Password, όπως το παρακάτω:
Αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο του TeamViewer, επικοινωνείτε μαζί μας και μας δίνετε το ID και το Password που αναγράφονται στο παραπάνω παράθυρο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε από κοινού τον υπολογιστή σας.

Σημειώνεται ότι, αφενός, λόγω της ύπαρξης των ID και Password, μόνο τα άτομα που γνωρίζουν τα παραπάνω στοιχεία μπορούν να συνδεθούν στον υπολογιστή σας. Αφετέρου, η δυνατότητα αυτή παρέχεται μόνο εφόσον το πρόγραμμα TeamViewer τρέχει στον υπολογιστή σας. Εάν το πρόγραμμα κλείσει, αποκλείεται και η δυνατότητα σύνδεσης στον υπολογιστή σας. Επίσης, κάθε φορά που ξεκινάει το Team Viewer από την αρχή, το Password αλλάζει, οπότε δεν μπορεί κάποιος να έχει μόνιμη πρόσβαση στον υπολογιστή σας.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons