Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Τα 10 καλύτερα Chrome Extensions για πιο παραγωγικό σερφάρισμα

Τα 10 καλύτερα Chrome Extensions για πιο παραγωγικό σερφάρισμα Κλικ για να δείτε το πλήρες μέγεθος της εικόνας
Το σερφάρισμα στο διαδίκτυο μπορεί να μειώσει την παραγωγικότητα μας εάν δεν το κάνουμε σωστά. Όλοι έχουμε πιάσει τους εαυτούς μας να παρασύρονται για πολλές ώρες σε σελίδες, και να αφήνουμε τη δουλειά μας στη μέση. Στη λίστα που ακολουθεί θα δείτε τα 10 καλύτερα extensions για Chrome με τα οποία θα κάνετε το σερφάρισμα σας γρηγορότερα και παραγωγικά.


Readability ReduxTo Readability Redux μπορεί να μειώσει σημαντικά το χρόνο που χρειάζεστε για να διαβάσετε μια σελίδα. Αυτό το καταφέρνει με το να αφαιρεί όλα τα άχρηστα στοιχεία της σελίδας, και εμφανίζει το κυρίως περιεχόμενο με μεγαλύτερη γραμματοσειρά σε πιο καθαρό περιβάλλον.

ΚΩΔΙΚΑΣ
https://chrome.google.com/webstore/detail/jggheggpdocamneaacmfoipeehedigia

Google Quick ScrollΠολλές φορές, ψάχνετε μια συγκεκριμένη λέξη ή φράση στο Google αλλά η σελίδα που ανοίξατε από τα αποτελέσματα της αναζήτησης είναι πολύ μεγάλη και χάνετε πολύ χρόνο μέχρι να βρείτε τις λέξεις που σας ενδιαφέρουν. Το Google Quick Scroll φτιάχτηκε από την Google και δίνει τη λύση. Σας εξοικονομεί αρκετό χρόνο, δείχνωντας σας σε πιο σημείο ακριβώς της σελίδας είναι οι λέξεις που αναζητήσατε.

ΚΩΔΙΚΑΣ
https://chrome.google.com/webstore/detail/okanipcmceoeemlbjnmnbdibhgpbllgc


Chrome MuseTo Chrome Muse είναι ένα πολύ καλό extension, το οποίο μικραίνει μεγάλες διευθύνσεις σελίδων και τις κάνει copy στο clipboard. Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε με ποια υπηρεσία θα επεξεργαστείτε τη διεύθυνση.

ΚΩΔΙΚΑΣ
https://chrome.google.com/webstore/detail/digfdjelalmeldlplgcapchelgnlkomc


AutoPagerizeTo AutoPagerize είναι ένα extension το οποίο δεν θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι είναι χρήσιμο μέχρι να το χρησιμοποιήσετε.Αυτό που κάνει είναι πολύ απλό, φορτώνει αυτόματα σελιδοποιημένες ιστοσελίδες. Σίγουρα δεν βρίσκετε καθημερινά τέτοιες ιστοσελίδες (είναι αυτές με αριθμούς 1,2,3... στο τέλος της σελίδας όπως και η αρχική του Pcsteps.gr) αλλά όταν βρείτε μια τέτοια σας εξοικονομεί αρκετό χρόνο. Είναι επίσης συμβατό και με τα αποτελέσματα αναζήτησης του Google.

ΚΩΔΙΚΑΣ
https://chrome.google.com/webstore/detail/igiofjhpmpihnifddepnpngfjhkfenbp


Split ScreenΤο Split Screen, όπως υποδηλώνει και το όνομα του, χωρίζει τον Chrome σε δύο παράθυρα για να μπορείτε να σερφάρετε σε δύο σελίδες ταυτόχρονα. Θα σας εξοικονομήσει χρόνο όταν θέλετε να συγκρίνετε δύο ιστοσελίδες.

ΕΙΝΑΙ SCRIPT ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΣΕΛΙΔΟΔΙΚΤΗ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
ΚΩΔΙΚΑΣ
java script:A14nH=location.href;L3f7=prompt('Choose%20File%201',A14nH);R1Gh7=prompt('Choose%20File%202',L3f7);if(L3f7&&R1Gh7){Fr4Q='<frameset%20cols=\'*,*\'>\n<frame%20src=\''+L3f7+'\'/>';Fr4Q+='<frame%20src=\''+R1Gh7+'\'/>\n';Fr4Q+='</frameset>';with(document){write(Fr4Q);void(close())}}else{void(null)}


Inline Search & Lookup


To Inline Search & Lookup είναι ένα πάρα πολύ καλό extension για Chrome το οποίο κάνει αναζήτηση μιας φράσης ή λέξης, της οποία τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε παράθυρο μέσα στη σελίδα που βρίσκεστε. Απλά επιλέξτε το κείμενο και κάντε διπλό κλίκ με πατημένο το Alt για να ξεκινήσει η αναζήτηση. Μπορείτε να ορίσετε εσείς τη μηχανή αναζήτησης που θέλετε.

ΚΩΔΙΚΑΣ
https://chrome.google.com/webstore/detail/pebegifiepdlicjchldkdlmbohhhpcfi

Shareaholic for ChromeTo παραγωγικό σερφάρισμα περιέχει και παραγωγικά κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Αυτό ακριβώς κάνει το Shareaholic for Chrome, ένα απαραίτητο extension εάν μοιράζεστε συχνά περιεχόμενο από το διαδίκτυο.

ΚΩΔΙΚΑΣ
https://chrome.google.com/webstore/detail/kbmipnjdeifmobkhgogdnomkihhgojep

Note AnywhereTo Note Anywhere είναι ιδανικό για να κρατάτε σημειώσεις για μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Κάθε φορά που θα επισκέπτεστε την ίδια σελίδα θα εμφανίζονται οι σημειώσεις σας στο ίδιο σημείο που τις αποθηκεύσατε.

ΚΩΔΙΚΑΣ
https://chrome.google.com/webstore/detail/bohahkiiknkelflnjjlipnaeapefmjbh


Session ManagerΜε τo Session Manager μπορείτε να αποθηκεύσετε διαφορετικές καταστάσεις του Chrome. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά sessions και να τα επεξεργάζεστε. Οι πιο κοινές χρήσεις είναι:

Δημιουργία sessions για καθημερινές λειτουργίες : σελίδες που ανοίγετε το πρωί, το απόγευμα και το βράδυ.
Group με σελίδες ανάλογα το περιεχόμενο τους όπως π.χ. Ειδήσεις, Οικονομικά, Τεχνολογία κτλ.
Αποθήκευση σελίδων τις οποίες βρήκατε σε μια αναζήτηση και θα θέλατε να τις επισκεφθείτε αργότερα.

ΚΩΔΙΚΑΣ
https://chrome.google.com/webstore/detail/bbcnbpafconjjigibnhbfmmgdbbkcjfi


Stay Focusd


Τέλος, έχουμε το Stay Focusd, ένα extension το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην παραγωγικότητα σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να το ρυθμίσετε για ιστοσελίδες στις οποίες νομίζετε ότι σπαταλάτε περισσότερο χρόνο απ'ότι πρέπει (π.χ Facebook) βάζοντας ένα χρονικό όριο γι'αυτή τη σελίδα. Μόλις ο χρόνος τελειώσει, αυτά τα sites κλειδώνουν και δεν μπορείτε να τα ανοίξετε ξανά μέχρι το τέλος της ημέρας.


ΚΩΔΙΚΑΣ
https://chrome.google.com/webstore/detail/laankejkbhbdhmipfmgcngdelahlfoji

Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons