Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Αγανακτισμενοι Στο Συνταγμα(102.059 άτομα δήλωσαν ότι τους αρέσει)-

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/187825_210627972310743_1819989_n.jpghttp://www.xblog.gr/wp-content/uploads/2011/05/aganaktismenoi-sto-syntagma.jpg

Κάνε Like !Πάτα εδώ
EVERY DAY - 18.00
Η αρχική ιδέα όλου αυτού που έγινε σήμερα ξεκίνησε από ένα παιδί 18χρονον όπου μαζί με άλλους δύο συνομηλίκους κατάφεραν να κινητοποιήσουν τον κόσμο από το facebook από εκεί και μετά όλα πήραν το δρόμο τους.

Πραγματικά ευχαριστούμε όλους που μας κάνατε δυνατούς και αναδείξατε τις κοινές μας ανησυχίες... Και τον απλό κόσμο που διοργάνωσε τα 38 events σε επαρχιακές πόλεις... Και κυρίως τονίζουμε ότι στόχος δεν ήταν η προσωπική μας προβολή (το λέμε αυτό επειδή το θέμα πήρε διαστάσεις)... Μην ξεχνάτε ότι το event δημιουργήθηκε από απλά, καθημερινά παιδιά και μερικοί ακόμα συμβάλαμε σε αυτό.
 Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Όμως το γεγονός ότι άνθρωποι όλων των ηλικιών, άνθρωποι διαφορετικών απόψεων και άνθρωποι που ίσως για πρώτη φορά στη ζωή τους βρίσκονταν σε διαμαρτυρία ήταν εκεί. Ένωσαν τη φωνή τους με όλους μας και δείξαμε τελικά ότι μπορεί να γίνει διαμαρτυρία χωρίς παρατράγουδα, δείξαμε ότι μπορούμε να βρούμε την κοινή συνισταμένη για να υπερκεράσουμε τα όποια προβλήματα και ενωμένοι να αναζητήσουμε κοινούς στόχους.

Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια σε όλους μας... Η ανηφόρα μόλις ξεκίνησε... Η σκυτάλη πέρασε σε σας

Πότε ιδρύθηκε το facebook ?(quiz)
απαντήστε εδώ στην ομάδα μας στο facebook ! Συγχαρητήρια ! 
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons