Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Δημιουργήστε μια ταινία σε τέσσερα απλά βήματα

http://vistastyles.org/wp-content/uploads/2009/08/windows_7_wallpaper___by_atti_by_atti12.jpg 
Βήμα 1: Μεταφέρετε βίντεο και φωτογραφίες στον υπολογιστή σας

Πρώτα, θα χρειαστεί να εισαγάγετε στον υπολογιστή σας τα βίντεο και τις φωτογραφίες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στην ταινία σας από μια συσκευή. (Εάν οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι ήδη στον υπολογιστή σας, είστε έτοιμοι για το δεύτερο βήμα.)

Υπάρχουν δύο συνηθισμένοι τρόπο να μεταφέρετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στον υπολογιστή σας:

Εισαγωγή αρχείων φωτογραφιών και βίντεο από μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα ή κινητό τηλέφωνο. Συνδέστε τη συσκευή στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB και έπειτα εισαγάγετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο.

Εισαγωγή του βίντεο απευθείας από την ψηφιακή σας βιντεοκάμερα. Αυτό θα κάνετε, για παράδειγμα, στην περίπτωση που έχετε βιντεοσκοπήσει τις οικογενειακές σας διακοπές και θέλετε να εισαγάγετε το υλικό στον υπολογιστή σας και να αφαιρέσετε κομμάτια που δεν χρειάζεστε.

Για να ξεκινήσετε με την εισαγωγή των φωτογραφιών και των βίντεο, στο Windows Live Movie Maker, κάντε κλικ στο κουμπί Movie Maker και επιλέξτε Εισαγωγή από συσκευή.

Βήμα 2: Ξεκινήστε την επεξεργασία


Αφού μεταφέρετε τα αρχεία σας στον υπολογιστή, μπορείτε να ξεκινήσετε την επεξεργασία.

Προσθέστε βίντεο και φωτογραφίες στο έργο σας στο Windows Live Movie Maker. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο εμφανίζονται στον πίνακα διάταξης αυτόματα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προσθέσετε και μουσική. Όλα τα στοιχεία που εμφανίζονται στον πίνακα διάταξης θα συμπεριληφθούν στην τελική εκδοχή της ταινίας. Για να προσθέσετε βίντεο και φωτογραφίες, στην καρτέλα Αρχική, στην ομάδα Προσθήκη, επιλέξτε Προσθήκη βίντεο και φωτογραφιών.

Αποκόψτε και τακτοποιήστε τα στοιχεία στον πίνακα διάταξης. Στη συνέχεια, αποκόψτε τα βίντεο στον πίνακα διάταξης για να κρύψετε τυχόν σημεία των βίντεο που δεν θέλετε να εμφανιστούν στην τελική εκδοχή της ταινίας σας. Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε τα στοιχεία από το ένα σημείο στο άλλο μεταφέροντάς τα ή να χωρίσετε τα βίντεο στα δύο. Για αποκοπή βίντεο, μεταβείτε στο τμήμα του βίντεο που θέλετε να εμφανίζεται στην ταινία σας και έπειτα, στην περιοχή Εργαλεία βίντεο, στην καρτέλα Επεξεργασία, στην ομάδα Επεξεργασία, επιλέξτε Ορισμός σημείου έναρξης ή Ορισμός σημείου λήξης (ανάλογα με το αν θέλετε το βίντεο να αρχίζει ή να τελειώνει την προβολή σε αυτό το σημείο).


Βήμα 3: Προσθήκη μεταβάσεων, εφέ και κειμένου

Τώρα μπορείτε να περάσετε στο επόμενο στάδιο προσθέτοντας την προσωπική σας αισθητική στην ταινία, όπως μεταβάσεις, εφέ και κείμενο.

Μεταβάσεις. Για να έχει καλλιτεχνική εμφάνιση η ταινία σας, όταν τελειώνει ένα βίντεο ή μια φωτογραφία και αρχίζει η αναπαραγωγή των επόμενων, προσθέστε μεταβάσεις μεταξύ των φωτογραφιών, των βίντεο και των τίτλων στον πίνακα διάταξης. Υπάρχουν περισσότερες από εξήντα διαφορετικές μεταβάσεις στο Windows Live Movie Maker για να επιλέξετε, συνεπώς μπορείτε να πειραματιστείτε και να χρησιμοποιήσετε τις μεταβάσεις που σας αρέσουν. Για να προσθέσετε μια μετάβαση, κάντε κλικ στη φωτογραφία ή στο βίντεο μεταξύ των οποίων θέλετε να προσθέσετε τη μετάβαση και έπειτα κάντε κλικ σε μια μετάβαση, στην καρτέλα Κινούμενες εικόνες, στην ομάδα Μεταβάσεις.

Οπτική γωνία και ζουμ, και άλλα οπτικά εφέ. Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε ορισμένα ειδικά εφέ στα βίντεο και στις φωτογραφίες στον πίνακα διάταξης, τα οποία θα δώσουν στην ταινία σας τη μορφή που θέλετε. Για παράδειγμα, προσθέστε ένα από τα ασπρόμαυρα εφέ σε φωτογραφίες και βίντεο, ώστε να δώσετε στην ταινία σας μια ρετρό αίσθηση ή πιο δραματική εμφάνιση. Εάν θέλετε να δείξετε ένα κοντινό πλάνο κάποιου από τους πρωταγωνιστές της ταινίας σας, προσθέστε ένα εφέ οπτικής γωνίας και ζουμ στη φωτογραφία. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλαπλά εφέ και τη δική σας δημιουργικότητα για να δώσετε στην ταινία σας την όψη που θέλετε. Για να προσθέσετε ένα οπτικό εφέ στην επιλεγμένη φωτογραφία ή βίντεο, στην καρτέλα Οπτικά εφέ, στην ομάδα Εφέ, κάντε κλικ στο εφέ που θέλετε να εφαρμόσετε.

Τίτλοι, λεζάντες και συντελεστές. Μπορείτε να προσθέσετε έναν τίτλο στην αρχή της ταινίας με μερικές πληροφορίες για αυτήν, όπως για παράδειγμα πότε, πού και τι συνέβη στην ταινία. Εάν έχετε ένα συγκεκριμένο βίντεο ή φωτογραφία που θέλετε να περιγράψετε με δικά σας λόγια, προσθέστε μια λεζάντα. Τέλος, μην ξεχάσετε να προσθέσετε τους συντελεστές στο τέλος της ταινίας, για να ενημερώσετε τους θεατές για το δημιουργό και τους πρωταγωνιστές (όπως συμβαίνει στους κινηματογράφους και στα DVD). Για να προσθέσετε τίτλο, λεζάντα ή συντελεστές, στην καρτέλα Αρχική, στην ομάδα Προσθήκη, κάντε κλικ σε μια από τις επιλογές κειμένου και έπειτα εισαγάγετε το κείμενο που θέλετε.

Μπορείτε να δείτε το έργο σας σε προεπισκόπηση οποιαδήποτε στιγμή, κάνοντας κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγή, στην οθόνη προεπισκόπησης του Windows Live Movie Maker.

Βήμα 4: Δημοσιεύστε την ταινία σας και μοιραστείτε την με άλλους

Όταν θα είστε ικανοποιημένοι με το έργο σας, είστε έτοιμοι να το αποθηκεύσετε ως ταινία και να το μοιραστείτε με φίλους, συγγενείς, ή με όλο τον κόσμο αν θέλετε. Μπορείτε να μοιραστείτε την ταινία σας με διάφορους τρόπους—για παράδειγμα να τη δημοσιεύσετε σε μια τοποθεσία Web (όπως το YouTube), να την εγγράψετε σε ένα DVD για προβολή στην τηλεόραση (εάν ο υπολογιστής σας εκτελεί μια από τις ακόλουθες εκδόσεις των Windows: Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Ultimate, Windows Vista Home Premium ή Windows Vista Ultimate), ή να τη στείλετε αργότερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άμεσου μηνύματος. Μπορείτε, επίσης, να αποθηκεύσετε την ταινία στον υπολογιστή σας και έπειτα να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων, όπως το Windows Media Player, για να τη δείτε στον υπολογιστή.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons