Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Tips and Tricks : Ανεβάστε μια σελίδα από το PC σας ΔΩΡΕΑΝ !

http://www.rentfurniturenow.com/wp-content/uploads/2010/10/Web-icon.png
Γειά σας παιδιά.. Σε αυτό το thread θα μαθετε (αναλυτικά) πως ακριβώς μπορούμε να ανεβάσουμε μια σελίδα στο internet από το pc μας δωρεαν by GreekPcTeam.info only !!
 
Για να το καταφέρουμε αυτό θα χρησιμοποιήσουμε ένα πρόγραμμα που λέγεται easyPHP , το όποιο θα εγκαταστήσει apache, Mysql και php
που είναι απαραίτητα για να ανεβάσετε το site η το forum σας.
Καταρχάς το site μας θα εχει την ακόλουθη μορφή:

http://my-ip:port/

Παραδειγμα
http://192.168.5.3:1821/


Ας Αρχίσουμε..

Βήμα 1. Θα εγκαταστήσουμε το easyPHP .


Σας το έχω εδώ: 


http://rapidshare.com/files/66266418/WEB-SERVER_by_naa.rar
Pass:www.GreekPcTeam.info (εάν δεν λειτουργεί επικοινωνίστε με τους admin )

Βήμα 2. Μετά την εγκατάσταση του, θα ξεκινήσουμε το πρόγραμμα και θα εμφανιστεί το αντίστοιχο εικονίδιο στην μπάρα της έναρξης.

Βήμα 3. Καθώς και ένα παράθυρο το οποίο μας δείχνει την κατάσταση τον δυο λειτουργιών apache και mysql. Πιθανό είναι στην αρχή να μας δείξει ότι το apache είναι σταματημένο όπως παρακάτω.

Βήμα 4. Αν συμβεί αυτό, πρέπει να κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις για να διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα. Αν κάνουμε δεξί κλικ στο εικονίδιο (του easyPHP) στην μπάρα της έναρξης, μπορείτε να δείτε τις επιλογές που σας έχει. Εμείς θα επιλέξουμε configuration -> ApacheΒήμα 5
. Θα σας ανοίξει ένα αρχείο σε notepad το οποίο περιέχει όλες της ρυθμίσεις του apache. Συνήθως οι ΙSP έχουν για λόγους ασφαλείας
κλειστές της πόρτες 1-1024 πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να δει το site μας διότι η original πόρτα του http (που είναι η 80) είναι κλειστή
άρα δεν μπορούμε να στείλουμε από αυτή. sad.gif

http://www.otenet.gr/hd/HTML/abuse_ports.htm

Don't worry όμως..
Για τον λόγο αυτό θα πάμε στο router μας και θα ανοίξουμε μια πόρτα της αρέσκειας μας χωρίς να είναι μια από της 1-1024. Για παραδειγμα θα ανοίξουμε την πόρτα 7890 έτσι θα μπορούν οι άλλοι να δουν την σελίδα μας. Έχοντας λοιπόν ανοίξει αυτήν την πόρτα στο router μας πάμε στο αρχείο που έχει ανοίξει με το notepad για να αντικαταστήσουμε την πόρτα 80 με αυτή που ανοίξαμε.Βήμα 6. Έτσι έχουμε εξασφαλίσει το άνοιγμα της πόρτας και την έξοδο των πληροφοριών για να μπορεί κάποιος που είναι μακριά να μπορεί να δει το site μας. Απαραίτητο είναι εφόσον έχουμε ανοίξει μια πόρτα, να έχουμε κάποιο firewall ώστε να έχουμε προστασία από hackers etc smile.gif ! Μετά λοιπόν από το άνοιγμα της πόρτας και στο router και στον apache μας μένει κάτι τελευταίο να κάνουμε. Για να μπορέσουμε να κάνουμε το apache ανεβάσει την σελίδα πρέπει να του «πούμε» πια είναι η εσωτερική μας IP. Μέσα στο πακέτο υπάρχει ένα μικρό πρόγραμμα το οποίο σας δείχνει την εσωτερική και εξωτερική μας ip. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό η να κάνετε το κλασσικό τρόπο με το cmd: έναρξη -> εκτέλεση -> (γράφουμε) cmd (και πατάμε ΟΚ).

Μετά όταν ανοίξει ο cmd γράφουμε ipconfig και με αυτή την εντολή θα μας δείξει την εσωτερική IP. smile.gif

Βήμα 7. Αφου γνωρίζουμε την εσωτερική ip τώρα, θα τη δηλώσουμε στον apache… κάνουμε ότι στο Βήμα 4 με την διαφορά ότι ψάχνουμε να αντικαταστήσουμε την ip μας την ip που έχει προεπιλεγμένη το apache την 127.0.0.1 βάζουμε σαν αντικατάσταση την ip μας όπως παραπάνω πχ 192.168.1.16. Κάνουμε save όπως και στο προηγούμενο και έχοντας κάνει σωστά της ρυθμίσεις και διαλέγουμε την επιλογή restart στο menu:


Αφού το κάνουμε, το μόνο που έχουμε είναι να πάμε στην διαδρομή που υπάρχει το easyPHP πχ C:\Program Files\EasyPHP1-8\www . Μεσα σε αυτήν την διαδρομή αποθηκεύουμε τα htmls μας. Αφού τα τοποθετήσουμε πηγαίνουμε στον browser μας και γραφούμε «http://» την (εξωτερική) «ip» μας «:» και την πόρτα μας πχ:
http://123.156.78.110:7890/Αυτό ήταν τώρα μόλις καταφέρατε και φτιάξατε ένα web-page server! wink.gif

Πολλα thx και στον Spyrako De !

GreekPcTeam.info 
ENJOY FREE !
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons