Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Συγκεντρώστε τα E-Mail από το Gmail στο Microsoft Office Outlook 2007

http://www.adamcarolla.com/TFVBlog/wp-content/uploads/2010/10/email_logo.jpg
Τη σημερινή εποχή, πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι θα ήθελαν να οργανώσουν τους διάφορους λογαριασμούς που έχουν, σε έναν, η πρόσβαση στον οποίο φυσικά θα είναι ταχύτερη από το Web Interface των παρόχων τους. Πώς όμως επιτυγχάνεται το παραπάνω;Η απάντηση βρίσκεται σε ένα πρόγραμμα, το οποίο περιέχεται στο office suite και φέρει το όνομα Microsoft Office Outlook. Διαμέσω του παραπάνω προγράμματος ο χρήστης μπορεί να συγκεντρώνει όλα τα email του μέσα σε αυτό ενώ παράλληλα του δίνεται η δυνατότητα να αποστέλει τα μηνύματά του από όποιων λογαριασμό επιθυμεί. Το δυστύχημα, όμως, είναι πως το πρόγραμμα δεν μπορεί να τρέξει χωρίς να έχει ρυθμιστεί πρώτα με τις ρυθμίσεις του Incoming αλλά και Outgoing Server του παρόχου email σας. Σε αυτόν, λοιπόν, το σύντομο οδηγό θα σας δείξουμε πως να κάνετε αυτές τις ρυθμίσεις για το δημοφιλέστερο email client, το Gmail.Πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού του gmail μας, και αφού επιλέξουμε Προώθηση και POP από τις καρτέλες, να ενεργοποιήσουμε το POP για όλα τα μηνύματα που φτάνουν από εδώ και στο εξής. Έπειτα, επιλέγουμε να κρατήσουμε ένα αντίγραφο στα Εισερχόμενα, όταν η πρόσβαση στα e-mail γίνεται μέσω POP.

Ακολούθως, πηγαίνουμε στο Outlook 2007 και επιλέγουμε από τα Εργαλεία επιλέγουμε Ρυθμίσεις λογαριασμών. Έπειτα στην καρτέλα Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο επιλέγουμε Δημιουργία. Στη πρώτη οθόνη επιλέγουμε Microsoft Exchange, POP, IMAP, SMTP και πατάμε Επόμενο. Ακολούθως, επιλέγουμε Μή αυτόματη διαμόρφωση ρυθμίσεων του διακομιστή και πατάμε Next. Μετά επιλέγουμε Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο Internet και πατάμε και πάλι επόμενο.Έπειτα στην οθόνη που θα εμφανιστεί βάζουμε τα στοιχεία μας, όπως φαίνονται στην εικόνα και επιλέγουμε Περισσότερες Ρυθμίσεις.Στη καρτέλα Διακομιστής Εξερχόμενων επιλέγουμε "χρήση των ρυθμίσεων του διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας".Ακολούθως, στην καρτέλα Για Προχωρημένους εισάγουμε τις ρυθμίσεις όπως ακριβώς φαίνονται στην εικόνα και πατάμε Ok.

Καταληκτικά, επιλέγουμε Έλεγχος Ρυθμίσεων Λογαριασμού και εάν όλες οι διαδικασίες που θα εκτελεστούν έχουν δίπλα τους ένα πράσινο tick, τότε πατάμε επόμενο, μετά Τέλος και είμαστε έτοιμοι για να συγκεντρώσουμε όλα τα email μας στο outlook, πατώντας το F9.

Για τη δημιουργία ενός μηνύματος κάνουμε κλικ στο Δημιουργία και αφού γράψουμε το μήνυμα και πατήσουμε αποστολή, πατάμε και πάλι το F9 το οποίο και εκτελεί τις διαδικασίες αποστολής-παραλαβής.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons