Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ PC ΣΑΣ

http://www.allfacebook.com/images/error-icon-lg.gifΔεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα στον υπολογιστή από το να έχεις ένα πρόβλημα, αλλά όταν πας στον τεχνικό, να μην μπορείς να το αναπαράγεις για να του το δείξεις. Τώρα όμως, ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα των Windows 7 μας επιτρέπει να καταγράψουμε αναλυτικότατα το πρόβλημα, βήμα-προς-βήμα, με τον απλούστερο δυνατό τρόπο!
Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάμε στο Start Menu, να γράψουμε PSR στο πεδίο Search Programs and Files και να πατήσουμε enter. Αυτό θα ξεκινήσει το πρόγραμμα Problem Steps Recorder.
Στη συνέχεια πατάμε το Start Record και μετά κάνουμε μία προς μία τις κινήσεις που οδηγούν στο πρόβλημα. Το πρόγραμμα, χωρίς να ασχοληθούμε καθόλου μαζί του, καταγράφει αναλυτικά τις κινήσεις μας.

Έχουμε επίσης την επιλογή να γράψουμε κάποιο προσωπικό σας comment σε όποιο σημείο θέλουμε, κάνοντας κλικ στο κουμπί Add Comment και επιλέγοντας το σημείο που μας ενδιαφέρει.Αφού τελειώσουμε την καταγραφή και πατήσουμε το stop recording, το πρόγραμμα αποθηκεύει όλες τις screenshots σε ένα zipαρισμένο αρχείο τύπου MHTML.Στο αρχείο .mht που εμπεριέχεται στο zip, το οποίο ανοίγει με τον internet explorer, περιέχονται μια σειρά screenshots με τις κινήσεις μας αναλυτικά, καθώς και μια περιγραφή της ενέργειας που γίνεται.
Καθώς επίσης και επιπλέον screenshots όπου έχουμε βάλει σχόλια.


Τέλος, στο κάτω μέρος του αρχείου υπάρχουν ακόμα πιο αναλυτικές τεχνικές λεπτομέρειες (που περιλαμβάνουν π.χ. τις εκδόσεις των προγραμμάτων), οι οποίες θα βοηθήσουν τον τεχνικό με το πρόβλημά μας.Όπως καταλαβαίνετε, εκτός από την καταγραφή προβλημάτων, το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ανεκτίμητο και για άλλες εργασίες, όπως η δημιουργία οδηγών βήμα-προς-βήμα.
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons