Δείτε πόση μνήμη χρησιμοποιούν τα addons σε Chrome

Live ΔΩΡΕΑΝ ολα τα αθλητικά γεγονότα(2015 updated)

Free Studio κατεβάστε, ... χωρίς να προβληματίζεστε!

Φτίαξτε Online Radio με το Shoutcast – Windows

Πως να παίζετε YouTube και άλλα δικτυακά videos στον VLC Media Player.Έχουμε αναφέρει, πως ενας από τους πιο καλούς τρόπους, ώστε να αποφεύγουμε τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα του YouTube και κατ’ επέκταση το μάτι της Google, είναι να έχουμε κάποια desktop εφαρμογή, η οποία θα μπορεί ν’ αναπαράγει όποια βίντεο θέλουμε από το YouTube, τ’ οποίο καλώς η κακώς, έχει την μεγαλύτερη βάση δεδομένων.
Ίσως η πιο κορυφαία εφαρμογή του είδους, σε Linux, Windows, OSX, να είναι το Mini Tube μα και το νέο και πολλά υποσχόμενο Ht5streamer που δίνουν την επιλογή, ώστε να δείτε όποια και όσα δικτυακά YouTube video θέλετε στο desktop σας, χωρίς την χρήση του Flash, χωρίς άλλα plugins και τρίτους τρόπους.
Οι περισσότεροι σύγχρονοι Media Players, παρέχουν αυτή την επιλογή, μα εμείς πιο κάτω θα δούμε, για το πως μπορείτε να το κάνετε στον VLC Media Player, καθώς είναι ο δημοφιλέστερος και αυτόν χρησιμοποιούν αρκετοί στα duall-boot μηχανήματα τους

1. Ανοίξτε τον και από το μενού του, επιλέξτε: Αναπαραγωγή και επιλέξτε το:

[IMG]

2. Θα ανοίξει ένα νέο παραθυράκι και σε αυτό μεταβείτε στην επιλογή: Δίκτυο:

[IMG]

3. Εκεί θα δείτε ένα κουτάκι, όπου μπορείτε να κάνετε copy-paste το url του video που θέλετε να παρακολουθήσετε:

[IMG]

4. Πατήστε τώρα, το κουμπάκι Αναπαραγωγή, στο κάτω μέρος και αμέσως θα μπορέσετε να δείτε το βίντεο στον Media Player, στο desktop σας:

[IMG]

Είναι μια καλή λύση και για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με flash η τυχόν κρασαρίσματα και κακή αναπαραγωγή στις δικτυακες σελίδες.
Να προσθέσουμε επίσης, πως εκτός YouTube videos, μπορεί ν' αναπαράγει και οποιοδήποτε άλλο, από οποιαδήποτε δικτυακή τοποθεσία, απλά βάζοντας και πάλι το url του video που θέλετε.
Αυτό ήταν...     
Share |
Next previous home
 

©Copyright GreekPcTeam.info. All rights reserved. Άδεια Creative Commons